2018.04.11 - Versmondó verseny

VERSMONDÓ VERSENY

2018.04.11.

A költészet napja alkalmából idén is megrendezte óvodának a már hagyománnyá vált VERSMONDÓ VERSENYT!

 

A rendezvényen nem csupán a Belvárosi Óvoda 5-7 éves korosztálya vehetett részt,  hanem a tagóvodáink  csemetéi is meg lettek hívva. 

A Tavaszi Zsongás témában, otthon tanult verssel 23 gyermek érkezett izgalomtól kipirult arccal, hogy a 4 tagú zsûri elõtt megmutathassa, mennyire ügyes!

 

A kellemes hangulatú délutánt Miskolci Ábel és Zalasch Kincsõ nyitótánca tette még színesebbé a Ködmön Formációs Táncegyüttes képviseletében! 

 

Az elhangzott versek, igen változatosan jelenítették meg a tavasz érkezését, a bogarak elõbújását vagy az idõjárás változékonyságát, így nem volt könnyû dolga a szavazó bizottságnak.

A szereplés után senki nem távozott üres kézzel, ugyanis a zsûri zárásként mindenkinek átnyújtott egy szünidei foglalkoztató füzetet és egy emléklapot.

Négy kisgyermek pedig még könyvjutalomban is részesült, a legszebb kiejtésért, a legjobb hangsúlyozásért, a legszórakoztatóbb elõadásért, valamint gyöngyszem kategóriában.

A Miskolci Szabó Lõrinc Általános Iskola tanító nénijei további három különdíjat adtak át az alapítványuk támogatásával, azoknak a szeplõknek, akik elõadásmódjukkal, hibátlan tudásukkal és magabiztosságukkal magával ragadta a versenybíróság szívét!

A jó hangulatú rendezvény idén is színfoltja volt óvodánk változatos programjainak és élmény a magukat megmérettetõ gyermekek számára.

 

A képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://photos.app.goo.gl/j27HZgK3lVVTZKCY2

 

www.belvarosiovoda.hu
© 2010. Belvárosi Óvoda - Minden jog fenntartva
Honlapkészítés, Webdesing: Napalm and Mikroby