2017.05.24 - Sportnap

GYEREKNAPI HÉT A MISKOLCI BELVÁROSI ÓVODÁBAN

2017.05.22-26.

 

 

CSALÁDI SPORTNAP

2017.05.24.

 

Óvodánk ebben a tanévben ünnepli fennállásának 40. évfordulóját, így ezen a héten a szokásosnál is nagyobb rendezvénysorozattal vártuk a gyermekeket.

 

A hétfõi nap legnagyobb szenzációja a Miskolci Katasztrófavédelem tûzoltóinak közremûködésével szervezett HABPARTI volt. A gyerekek sohasem látott lelkesedéssel vetették bele magukat, a nekik szinte derékig érõ habtengerbe.

 

Kedden az egyes csoportok a Cifrapalota, a Maya és a Törpördögök JÁTSZÓHÁZBA tölthették el idejük egy részét, ami úgy, hogy az egész csoportjuk jelen volt, szintén felejthetetlen élményt jelentett.

 

A szerdai nap A CSALÁDI SPORTOLÁS napja volt. Az idén ennek a programnak a témája az óvoda születésnapja volt. A gyerekek elõször kendõkkel ünnepivé varázsolták az óvoda udvarát, majd vicces partijátékokat játszottak, utolsó játékként pedig minden csoport nyalókákkal díszíthette saját, nagy háromemeletes tortáját. A délelõtt folyamán sor került a szülõk kötélhúzóversenyére is, melyet a gyerekek igen nagy lelkesedése és szurkolása kísérte. A frissítõ torna után mindenki kapott egy kis ajándékot, melyet szülõi felajánlásból tudtunk a gyerekek számára megvásárolni.

 

A csütörtöki nap sem múlhatott el esemény nélkül, hiszen az óvodába járó gyerekek mindegyike vidám arccal majszolta el a finomabbnál finomabb JÉGKRÉMET.

 

A hét legnagyobb eseménye a péntek délutáni GYEREKNAPI MAJÁLIS volt, ahol a csoportok bevonulása után a gyerekeket nyolc, tûzijátékkal díszített csokitorta fogadta. Míg a gyerekek a finom tortát ették egy miskolci rézfúvós zenekar játéka biztosította a jó hangulatot. Most viszont kevés gyerek kért repetát, hiszen mindenki legfõbb vágya volt, hogy kipróbálja az udvaron felállított élményelemeket. Három ugrálóvár, egy körhinta, hajtogatott lufi, zsákbamacska és sok-sok ügyességi fajáték állt a gyerekek rendelkezésére. Míg sorba álltak majszolhatták a büfé finomságait: a hot-dogot, jégkrémet, vattacukrot. 

 

A hét programjairól készített fotók és videók mindegyikén látható, hogy mennyire jól érezték magukat mind a gyerekek, mind pedig azok a felnõttek, akik ezeken a programokon részt tudtak venni.

 

 

A képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://goo.gl/photos/brpAP3JX2CnzS6SV6

 

 

www.belvarosiovoda.hu
© 2010. Belvárosi Óvoda - Minden jog fenntartva
Honlapkészítés, Webdesing: Napalm and Mikroby