2016.10.11 - Aszfaltrajz verseny

ASZFALTRAJZ VERSENY

a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskolában

2016.10.11.

 

Az Állatok Világnapja alkalmából óvodánk meghívást kapott a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola által rendezett aszfaltrajz versenyre. Intézményünket Galambos Ádám, Szabó Zoárd, Köröskényi Viktória és Ozsvári Zoé képviselte a 3-as csoportból.

 

Csodálatos napsütéses hétfõ délután óvodások és iskolások egyszerre mutathatták meg rajztudásukat az iskola udvarán. Minden gyermek nagy kedvvel fogott hozzá a csoportjuk vagy osztályuk által kitalált közös kép megalkotásához. A gyerekek számára kedvezõ volt a megadott téma, hiszen az állatok érzelmileg közel állnak hozzájuk.

Óvodásaink napok óta izgatottan várták ezt a napot, akik ügyesen jelenítették meg az aszfalton a vadonélõ és háziállatokat egyaránt. A versenyzõ iskolások között öröm volt felfedezni a régi óvodásainkat, akik pár évvel ezelõtt még óvodánkat képviselték az aszfaltrajz versenyen.

Csodálatos gyermekrajzok születtek, s a szervezõ tanító néni, Kóródiné Szabó Judit igazságosan megjutalmazott minden versenyzõt.

Ez a közös délután szép példája az óvoda és iskola egymás közötti kapcsolattartásának. Közös cél vezérelt bennünket, hogy felhívjuk a gyermekek figyelmét az állatok védelmére és megbecsülésére.

 

Csécsei Miklósné Marika óvó néni

 

 

A képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://goo.gl/photos/VJiNWQVvE9pXRmJb8

 

www.belvarosiovoda.hu
© 2010. Belvárosi Óvoda - Minden jog fenntartva
Honlapkészítés, Webdesing: Napalm and Mikroby