6.cs - Mikulásvonat 2018.11.26

MIKULÁSVONAT

2018.11.26.

 

Az elõzõ évekhez hasonlóan Molnár Péter képviselõ úr segítségével, novemberben óvodánk nagycsoportosai meglátogathatták a Mesebirodalom varázslatos helyszínét, ezzel nyújtva felejthetetlen élményt a gyerekeknek.

Az esõs idõ ellenére a kisvonattal történõ utazásunkat a krampuszok tették vidámmá, hiszen énekekkel, viccelõdéssel fokozták a gyermekek jókedvét. A vonatról történõ leszállás során számos mesebeli szereplõ várt bennünket, akikkel közös éneklést követõen megkezdõdött a szervezett program, melyben négy helyszínt értintettünk a meseországban. Bepillantást nyerhettünk Grincshez, akinek a szíve fél centiméterrel nõtt meg a sok szeretettõl, így a végén még az ünnepet is megszerette, pedig azelõtt egyáltalán ki nem állhatta a karácsonyt. A nagy Ho-ho-ho Horgász és a csalinak használt Fõkukac életébõl is láthattunk egy szeletet, így azon a helyszínen is nagyokat nevethettünk. Ezen kívül részesei lehettünk egy mesebeli esküvõnek is, amelyben Aranyhaj és Eugén fogadott örök hûséget elõttünk, melyben Szörnyella, mint DJ gondoskodott a zenérõl és a jó hangulatról. A gyerekek öröme azonban akkor volt teljes, amikor találkozhattak a Mikulással, akitõl személyesen vehették az ajándékcsomagjukat, melyek finomabbnál finomabb édességeket és hasznos kuponokat is rejtettek. A krampuszok a hazafelé tartó úton már nem viccelõdtek, mert a sok-sok gyermeki élménybeszámolótól már szóhoz sem juthattak.

Reméljük jövõre is lehetõségünk nyílik a Lillafüredi Kisvonattal utazni és eljutni a Mesebirodalomba, ahol a változatos és vidám program az idei évhez hasonlóan garantált lesz.

 

A képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://photos.app.goo.gl/UKjRcZroJgri6CQs9

 

www.belvarosiovoda.hu
© 2010. Belvárosi Óvoda - Minden jog fenntartva
Honlapkészítés, Webdesing: Napalm and Mikroby