2019.12.05 - Mikulás

ITT JÁRT A MIKULÁS!

2019.12.05.

A mi hatalmas óvodánkba minden évben ellátogat a Mikulás, a krampuszaival együtt, hogy meglátogassa a jó gyermekeinket.

A délelõtt folyamán aprócska csengõjét csengetve tér be hozzánk, a krampuszai pedig hozzák a nehéz zsákját, amiben a csomagok lapulnak. Mivel 8 csoport van az ovinkban, kell is a nagyszakállúnak a lelkes segítség. A gyerkõcök kicsit megijedve, megszeppenve, de ugyanakkor hatalmas örömmel fogadják az üreg Mikulást.

A csoportszobában fogadjuk, az Óvónénik segítenek neki leülni, mert hát nagyon elfárad ám a hosszú út során. A kis lurkók pedig szépen körbe ülik. A télapóbácsi elmeséli, hogy milyen messzirõl jött a rénszarvasok által húzott szánkóján. A gyermekek ámulva hallgatják a kis történetet. Majd minden óvodás elmond egy aprócska versikét, mondókát, és közösen éneklünk Mikulás dalokat az õsszakállúnak. Voltak olyan ügyes óvodások is, akik saját készítésû rajzzal kedveskedtek neki. Aminek a Télapó nagyon örült…

Majd szép sorban kiosztotta a csomagokat. Nálunk csak jó gyermekek voltak idén, mert virgácsot senki nem kapott. A végén minden gyerkõc megígérte, hogy a következõ Mikulás ünnepségig nagyon jó és szófogadó gyermek lesz, és Mikulás dalocskáinkkal elköszöntünk tõle.

Hatalmas szeretettel várjuk a következõ december 6-át….

 

A képeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://photos.app.goo.gl/nrc3BSutTKeYUNvE7

 

 

www.belvarosiovoda.hu
© 2010. Belvárosi Óvoda - Minden jog fenntartva
Honlapkészítés, Webdesing: Napalm and Mikroby